Spring over til indhold

"Den tid du er her, skal du have det godt..."


Dette er stedet, hvor du med venner og familie kan nyde et ærligt måltid, tilberedt af kokke, der brænder for faget, serveret med personlighed og med øje for detaljerne.

Vi kalder det en gastronomisk legeplads med et skiftende menukort. Med fokus på friske, lokale og sæsonrigtige råvarer, vil vi forkæle vores gæster med nærvær og en god oplevelse.

Madindustrien Vejle

10 år med Madindustrien

Madindustrien huser en ala carte restaurant, rustik selskabslokale i det gamle Vejle Bryghus og MI Bar.

I år fejrer vi 10 år med Madindustrien og 10 år, hvor vi har haft fornøjelsen af at fylde vores lokaler med ærlige måltider, dybtfølt latter og uendelige mange fejringer af hverdagen.

For 10 år siden i 2014, åbnede Madindustrien ud fra en tanke, et behov og et ønske om at åbne et sted, hvor der er plads og rum til den gode stemning, til det store og små og hvor måltiderne er tilberedt af kokke, der brænder fra faget og serveret med personlighed. Det er det vi kalder et ærligt måltid.

Kort tid efter overtog vi lokalerne, der husede det gamle Vejle Bryghus. Fantastiske lokaler med højt til loftet. Et sted, hvor selskaberne er større, hvor festen varer længere og hvor du kan skråle med på dine yndlingssange.

I 2018 flyttede vi ind i lokalerne til den anden side og skabte MI Bar. Denne flytning udsprang fra filosofien om at den gode oplevelse ikke altid starter og slutter med måltidet. For nogen kan det betyde en cocktail og en skål, inden dit bord er klar og for andre er det en after dinner drink, fordi man ikke helt vil hjem endnu.

Vigtigst af alt, her kan du få lidt til alle - og vi er noget for alle.
For os er sagen simpel: den tid du er her, skal du have det godt!

Madindustrien

Giv et gavekort

De bedste gaver er oplevelser. Inviter din bedre halvdel, kollega eller ven med på Madindustrien. Vi sørger for god stemning. Du medbringer selskabet.

700,-
Køb gavekort