Spring over til indhold

Sommeraften menu

Vi har lavet et oplæg til menuen inspireret af de sæsonrigtige råvarer og tager gerne en dialog med dig/jer, hvis I har særlige ønsker.

Menu kort

MENU 1!

395,-pr.person
Forret: Tatar af citrus rimmede kammuslinger med glaskål og dild, hertil vores hjemmebagte surdejsbrød og smør.Hovedret: Grillet Kalvefilet med bagte løg og glaserede gulerødder og hertil en kalvesky, hertil kommer vores knuste kartofler med krydderurter og smør.Dessert: Hindbærkage med friske hindbær og chokolade.

MENU 2!

355,-pr.person
Forret: Røget laks med agurk, hytteost og maltjord, hertil vores hjemmebagte surdejsbrød og smør.Hovedret:Langtidsstegt Nakkefilet med saute af majs og salvie, bacon og krydret sauce, hertil knuste kartofler med krydderurter og smør.Dessert: Nougatparfait med pistacie og hyldeblomst..

Lad os snakke om jeres næste fest!