Sommeraften menu
Vi har lavet et oplæg til menuen inspireret af de sæsonrigtige råvarer og tager gerne en dialog med dig/jer, hvis I har særlige ønsker.
![](https://cdn.sanity.io/images/1ytcnutv/production/1d985e1dc66962bfb257bec14f1144bf6293d382-9504x5344.jpg?rect=0,593,9504,4158&w=3840&h=1680&q=75&fit=max&auto=format)
Menu kort
MENU 1!
395,-pr.person
Forret: Tatar af citrus rimmede kammuslinger med glaskål og dild, hertil vores hjemmebagte surdejsbrød og smør.Hovedret: Grillet Kalvefilet med bagte løg og glaserede gulerødder og hertil en kalvesky, hertil kommer vores knuste kartofler med krydderurter og smør.Dessert: Hindbærkage med friske hindbær og chokolade.
MENU 2!
355,-pr.person
Forret: Røget laks med agurk, hytteost og maltjord, hertil vores hjemmebagte surdejsbrød og smør.Hovedret:Langtidsstegt Nakkefilet med saute af majs og salvie, bacon og krydret sauce, hertil knuste kartofler med krydderurter og smør.Dessert: Nougatparfait med pistacie og hyldeblomst..
![](https://cdn.sanity.io/images/1ytcnutv/production/28154436a6ee408745a0d070285634bcfb5dc947-6405x4270.jpg?rect=1068,0,4270,4270&w=3840&h=3840&q=75&fit=max&auto=format)