Vinteraften menu
Vi har lavet et oplæg til menuen inspireret af de sæsonrigtige råvarer og tager gerne en dialog med dig/jer, hvis I har særlige ønsker.
![](https://cdn.sanity.io/images/1ytcnutv/production/2c205e528efd5cf3b1abec1fb09bfb898490dd01-4240x2832.jpg?rect=0,489,4240,1855&w=3840&h=1680&q=75&fit=max&auto=format)
Menu kort
Menu 1
395,-pr.person
Forret: Varmrøget laks med cremefraiche, dild og citron, hertil hjemmebagt surdejsbrød og smør.Hovedret: Langtidsstegt oksetyndsteg med saltbagte løg og æbler og persillesauce, hertil knuste kartofler med krydderurter og smør.Dessert: Kokosfromage med chokolade og kirsebær
Menu 2
355,-pr.person
Forret: Dampet hvid fisk med rygeost, dild mayonnaise og malt, hertil hjemmebagt surdejsbrød og smørHovedret: Langtidsstegt oksecuvette med okse glace, bagt selleri og rødkålssalat, hertil knuste kartofler med krydderurter og smør.Dessert: Æblekage med skyr creme og brun farin
![](https://cdn.sanity.io/images/1ytcnutv/production/28154436a6ee408745a0d070285634bcfb5dc947-6405x4270.jpg?rect=1068,0,4270,4270&w=3840&h=3840&q=75&fit=max&auto=format)