Spring over til indhold

Vinteraften menu

Vi har lavet et oplæg til menuen inspireret af de sæsonrigtige råvarer og tager gerne en dialog med dig/jer, hvis I har særlige ønsker.

Menu kort

Menu 1

395,-pr.person
Forret: Varmrøget laks med cremefraiche, dild og citron, hertil hjemmebagt surdejsbrød og smør.Hovedret: Langtidsstegt oksetyndsteg med saltbagte løg og æbler og persillesauce, hertil knuste kartofler med krydderurter og smør.Dessert: Kokosfromage med chokolade og kirsebær

Menu 2

355,-pr.person
Forret: Dampet hvid fisk med rygeost, dild mayonnaise og malt, hertil hjemmebagt surdejsbrød og smørHovedret: Langtidsstegt oksecuvette med okse glace, bagt selleri og rødkålssalat, hertil knuste kartofler med krydderurter og smør.Dessert: Æblekage med skyr creme og brun farin

Lad os snakke om jeres næste fest!