Vinteraften menu
Vi har lavet et oplæg til menuen inspireret af de sæsonrigtige råvarer og tager gerne en dialog med dig/jer, hvis I har særlige ønsker.
Selskabspakker
Aftenselskab i 5 timer
880,-pr.person
Velkomst bobler 3 Retter Fri øl, vin og vand i 5 timer Kaffe og te efter maden
Aftenselskab i 8 timer
1180,-pr.person
Velkomst bobler 3 Retter Fri øl, vin og vand i 8 timerKaffe og te efter madenUdvalg af 4 cocktails i baren efter middagen
Aftenselskab i 8 timer
1400,-pr.person
Velkomst bobler Sprøde snacks til velkomst3 Retter Fri øl, vin og vand i 8 timerKaffe og te efter madenUdvalg af 4 cocktails i baren efter middagenNatmad
Tilføj ekstra
Sprøde snacks til velkomstNatmad DJ Hjælp til bordpynt og dekoration Avec til kaffen Opgrader vinene
Menu muligheder
Menu 1
Forret: Varmrøget laks med cremefraiche, dild og citron, hertil hjemmebagt surdejsbrød og smør.Hovedret: Langtidsstegt oksetyndsteg med saltbagte løg og æbler og persillesauce, hertil knuste kartofler med krydderurter og smør.Dessert: Kokosfromage med chokolade og kirsebær
Menu 2
Forret: Dampet hvid fisk med rygeost, dild mayonnaise og malt, hertil hjemmebagt surdejsbrød og smørHovedret: Langtidsstegt oksecuvette med okse glace, bagt selleri og rødkålssalat, hertil knuste kartofler med krydderurter og smør.Dessert: Æblekage med skyr creme og brun farin